Acasă > Politica > Femeile din PSD şi-au dat întâlnire la Năvodari

Femeile din PSD şi-au dat întâlnire la Năvodari

Peste 150 de femei social democrate s-au întâlnit la Năvodari, ieri seară pentru a lua masa în binecunoscutul restaurant situat în Mamaia Nord, Kazeboo şi a purta discuţii despre viitoarele proiecte ce urmează a fi puse în practică de OFSD.
Alături de social democratele venite de la organizaţii din întreaga ţară s-au aflat şi femeile din organizaţia PSD Năvodari, care au promis că se vor implica în orice proiect naţional, dar şi local la care li se solicită sprijinul şi vor iniţia la rândul lor proiecte ce vizează prmovarea valorilor social democrate din ţara noastră.
La întâlnirea femeilor din PSD au venit şi consilieri locali din cadrul CL Năvodari, printre aceştia Vasile Moruzi şi Liviu Stan, iar femeile social democrate au fost reprezentate de Rovana Plumb, preşedintele OFSD şi Mariana Gîju, primarul comunei Cumpăna şi preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Constanţa.
Amintim că femeile social democrate sunt în aceste zile împlicate intr-un proiect – Şcoala Politică a OFSD – acţiune ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia şi la care sunt abordate subiecte ce ţin de situaţia femeilor din România. Sunt purtate discuţii despre sărăcie şi impactul crizei asupra femeilor la nivel naţional şi eruopean. Sunt prezentate studii de caz şi rapoarte şi sunt organizate dezbateri care se constituie în modalităţi de căutare a soluţiilor cu privire la aceste probleme.
Primarul Nicolae Matei este alaturi de orice initiativa a femeilor social democrate si sustine proiectele ce vin in completarea strategiei sale de dezvoltare a orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *